Dolar 47,8784
Euro 55,4429
Altın 6.737,19
BİST 14.172,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri 29°C
Az Bulutlu
Kayseri
29°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 27°C
Sal 29°C

IF Wedding Fashion İzmir’de gala defilesinde yıldızlar geçidi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ organizasyonu ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği iş birliğiyle düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir – 19.

IF Wedding Fashion İzmir’de gala defilesinde yıldızlar geçidi
22/01/2026 14:21
150

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ organizasyonu ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği iş birliğiyle düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir – 19. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, ilk gün defilelerinin finalinde düzenlenen görkemli gala defilesi büyük ilgi gördü.Podyumların en ünlü isimleri aynı sahnede buluştu.

ROJBEY KOLEKSİYONU AYAKTA ALKIŞLANDI

Nizamettin Günbeyi ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, Rojbey’in yeni koleksiyonu moda dünyasına iddialı bir sunumla tanıtıldı. Özge Ulusoy, Demet Şener, Ece Gürsel, Wilma Elles, Gizem Özdilli, Açelya Kartal,Güzide Duran gibi top modellerin podyumda yürüdüğü defile, Duman Ajans’ın yerli ve yabancı 30 kişilik dev manken kadrosu ile adeta görsel şölene dönüştü. Defilenin finalinde mankenlerin peruklarla podyuma çıkması ise geceye damga vuran anlardan biri oldu.

“BİZE DEĞİŞİKLİK İYİ GELDİ”

Defile sonrası duygularını paylaşan modeller, peruklu finalin hem koleksiyona hem de sahneye farklı bir enerji kattığını vurguladı.

“İlk defa bu kadar farklı peruklarla çıktık, kıyafetlerle çok yakıştı. Markanın ruhuna uygundu” diyen modeller, ekip ruhuna da dikkat çekti: “Her zaman aynı ekip, aynı dostluklar… Bu birliktelik podyuma da yansıyor. Duman Ajans’a, koreografiye ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

“MODA VE TEKSTİL İLERİ GİTSİN DİYE BURADAYIZ”

Rojbey koleksiyonunun tasarımlarını “çok çarpıcı ve cesur” olarak nitelendiren mankenler, fuarın önemine de vurgu yaptı: “Tekstil ve moda sektörü ileri gitsin diye elimizden geleni yapıyoruz. Bu fuarda küçük de olsa bir katkımız olduysa ne mutlu.”

İZMİR’DE OLMAK AYRI BİR KEYİF

Gecenin ortak duygusu ise İzmir sevgisiydi: “İzmir’de olmak, burada podyuma çıkmak çok özel. Arkadaşlarımızla birlikte olmak ayrı bir mutluluk.”

Peruklu final için ise herkes hemfikirdi: “Böyle değişiklikler bize de iyi geliyor. Kendimizi farklı görmek hoşumuza gitti. Fuarın en çok konuşulan defilelerinden biri oldu.”

Moda, yıldızlar ve cesur dokunuşların buluştuğu gala gecesi, IF Wedding Fashion İzmir’in bu yıl da çok konuşulacağının sinyalini ilk günden verdi

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İsmail Reşitoğlu Yayın Yönetmeni – Biyografi İsmail Reşitoğlu, Türkiye’de dijital yayıncılık, haber içerik üretimi ve iş ilanları odaklı platformlar alanında faaliyet gösteren girişimcilerden biri olarak öne çıkmaktadır. Özellikle kurucusu veya yöneticisi olduğu İsvarburada.com ile tanınmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

İsvarburada.com
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.