Dolar 47,8784
Euro 55,4429
Altın 6.737,19
BİST 14.172,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri 28°C
Az Bulutlu
Kayseri
28°C
Az Bulutlu
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 31°C
Per 32°C

İş Kuracak Girişimcilere 2 Milyona Kadar Destek Verilecek

İş Kuracak Girişimcilere 2 Milyona Kadar Destek Verilecek
01/03/2025 22:25
579

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, KOSGEB Girişimci Destek Programı ile iş kuracak ve geliştirecek girişimcilere 2 milyon TL’ye kadar destek sağlayacaklarını açıkladı.

Bakan Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “KOSGEB Girişimci Destek Programı ile iş kuracak ve geliştirecek girişimcilere 2 milyon TL’ye kadar destek sağlıyoruz. Destek kapsamında geçtiğimiz yıl açtığımız çağrılar sonrasında 1631 projeye 2 milyar 200 milyon TL kaynak sağladık. 2025 yılı 1’inci dönem başvuruları için son tarih 31 Mart 2025” ifadelerini kullandı.

Geçen Seneki Destekler

Bakanlıktan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada ise “KOSGEB Girişimcilerini Seçiyor” mottosuyla 2024’te güncellenen Girişimci Destek Programı-İş Geliştirme Desteği’nde 2024 yılı 3. dönem başvuru süreçlerinin tamamlandığı hatırlatıldı.

Bu yılın ilk başvurularının ise 1-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “2024 yılı 1. dönem başvuruları, 10 Mayıs-28 Haziran 2024’te gerçekleşirken, 2. dönem başvuruları 1-30 Ağustos’ta, 3. dönem başvuruları ise 1-31 Aralık 2024’te gerçekleşti. İş Geliştirme Desteği kapsamında 2024 yılı 1. başvuru döneminde 521 projeye 660 milyon lira, 2. dönemde 543 projeye 725 milyon lira, 3. başvuru döneminde ise 567 projeye 815 milyon lira olmak üzere, toplamda 1631 projeye 2 milyar 200 milyon lira destek sağlandı.”

İsmail Reşitoğlu Yayın Yönetmeni – Biyografi İsmail Reşitoğlu, Türkiye’de dijital yayıncılık, haber içerik üretimi ve iş ilanları odaklı platformlar alanında faaliyet gösteren girişimcilerden biri olarak öne çıkmaktadır. Özellikle kurucusu veya yöneticisi olduğu İsvarburada.com ile tanınmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

İsvarburada.com
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.