Kayseri İsvarburada Ramazanda Yardım Et Ramazanda Yardım Al
2017’den bu zamana kadar her ramazan iaşe ve yardım paralarını ihtiyaç sahiplarine iletmeye bu yılda devam ediyoruz.

isvarburada.com olarak ilimizde ramazan kolisi, Ramazan fitresi ve nakdi yardımı yapmak isteyenlerle Ramazan yardımına ihtiyacı olan vatandaşları buluşturuyoruz.
Ramazan ayı 1 Mart cumartesi günü başladı.Bu ramazan ayında ihtiyaç sahipleri ile yardımsever vatandaşları bir araya getirmeyi her yıl olduğu gibi devam ediyoruz.
Ramazan kolisi içeriğinde genel olarak mercimek, kuru fasulye, nohut, bulgur ve pirinç gibi bakliyatlar yer alır. Ayrıca kutuya makarna, salça, un, şeker, tuz ve yağ gibi gıdalar da ekleyebilirsiniz. Bir ailenin 1 aylık gıda ve içecek ihtiyacını karşılayabilen bütün temel ürünler ramazan paketi içerisinde yer alır.
Paket içeriğinde pirinç, bulgur, kuru bakliyat, yağ, çay, şeker, tuz, salça, makarna, zeytin, un, hazır çorba ve helva gibi temel gıda maddeleri bulunuyor. Pakete bir ailenin ihtiyacı olan her şeyi koyabilirsiniz.
Aşağıya bırakacağımız forumdan başvuru yaptıktan sonra bu bilgileri yardım etmek isteyenlerin mail adreslerine ileteceğiz. Yardım yapmak ve yardım almak için lütfen formu eksiksiz doldurunuz.Yardım etmek isteyen vatandaşlar Ramazan kolilerini, fitre ve nakdi yardımlarını ihtiyaç sahiplerine iletecektir. Bu vesile ile gerçekten yardıma muhtaç insanlara bu mübarek ayda bir katkınız olacaktır.
Yardım etmek isteyen vatandaşlar aşağıdaki formu doldurduktan sonra bize başvuran ihtiyaç sahiplerinin iletişim bilgilerini mail yolu ile ileteceğiz. Sizler bize yardım talebinde bulunan vatandaşlarla iletişime geçerek yardım kolisini ve nakdi yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Şimdiden Allah yardımlarınızı kabul eylesin.
En Makbul Yardım Alan El ve Veren Eli Görmeyecek
Aşağıdan başvuru linkini bulabilirsiniz. Herkese Hayırlı Ramazanlar dileriz.
RAMAZAN YARDIMI YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ
RAMAZAN YARDIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ