Dolar 49,1447
Euro 55,3724
Altın 6.605,47
BİST 12.249,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri 15°C
Hafif Yağmurlu
Kayseri
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak
21/03/2025 17:09
495

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 139 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 2 nisan 2025

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden:

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Hastanesi Başmüdürlüğü[1] ile Sulusaray Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde[2] 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin dördüncü paragrafına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan, 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre 2024 dönemi KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 139 adet sözleşmeli personel alınacaktır. (Giderleri Özel Bütçeden Karşılanacaktır)

[1] Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğünde istihdam edilecektir.

[2] Sulusaray Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde istihdam edilecektir.

[3] Koruma ve Güvenlik Görevlisi için okuyunuz.

[4] Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için okuyunuz.[5] Hizmetli için okuyunuz.

[6] Adayların başvurdukları tarihte Tokat il ve ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

[E] Erkek

[K] Kadın

GENEL ŞARTLAR

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

ç) Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

d) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

e) Çeşitli KHK veya herhangi bir nedenle kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

f) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

DİĞER ŞARTLAR(Tüm pozisyonlar için)

– İlanda belirtilen şartları taşımak,

– Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu ve benzeri engelleri (ruhsal-fiziksel) bulunmamak,

– Üniversitemiz tüm yerleşkelerinde çalışmayı kabul etmek,

– Herhangi bir engelli raporu olmamak,

– Vardiyalı çalışma düzeninde çalışmayı kabul etmek,

– Atanmaya hak kazanma durumunda tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan aldığı sağlık raporu istenecektir.

– Deneyimde, başvuru koşullarında belirtilen çalışma alanının SGK/İŞKUR meslek kodları ve SGK kayıtları dikkate alınacaktır.

– İlan yayım tarihi öncesi çalışma deneyimleri değerlendirmeye alınacaktır.

– İlan başvuru süresi içerisindeki SGK/İŞKUR meslek kodu düzelti veya değişiklikleri kabul edilmeyecektir.

– Başvuruda ikamet şartı bulunan pozisyonlarda ilan yayımlandığı tarihten önceki kayıtlar dikkate alınacak olup ilan süresi içerisinde yapılan değişiklikler kabul edilmeyecektir.

ONLİNE BAŞVURADA SİSTEME EKLENMESİ GEREKEN BELGELER

a) SGK Hizmet Dökümü (barkodlu e-devlet kapısı çıktısı)

b) Koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için kamu hastanelerinden alınan boy/kilo belgesi

c) Koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için özel güvenlik kimlik kartı (geçerlilik süresi dolmamış olmak)

ç)Diploma/Mezuniyet belgesi (barkodlu e-Devlet kapısı çıktısı veya onaylı sureti)

d) Tarihçeli yerleşim yeri ve diğer adres belgesi (barkodlu e-Devlet kapısı çıktısı)

e) Destek personeli (şoför) pozisyonu için başvuru koşullarında istenilen belgelerin tümü

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ VE DİĞER HUSUSLAR

a) Başvuruda bulunacak adaylar, Resmi Gazete ilanı ile eş zamanlı olarak başvurularını 19 Mart-02 Nisan 2025 tarihleri arasında Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden gerçekleştirecektir. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

b) Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına atanmaya hak kazanılması halinde adayların boy ve kilo ölçümü Üniversitemiz hastanesinde tekrar yapılacak olup başvuru şartını sağlamadıkları anlaşılanlar göreve başlatılmayacaktır.

c) Başvuru sisteminden mezuniyet bilgileri otomatik olarak gelmeyen adaylar bilgilerini manuel olarak giriş yapıp, onaylı diploma örneği veya mezuniyet belgelerini okunabilecek şekilde pdf veya jpeg formatında sisteme yükleyeceklerdir.

ç) Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabilecektir. Birden fazla pozisyona müracaat eden adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

d) Kariyer Kapısı üzerinde “İşleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir.” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu nedenle adaylar, başvuru işlemlerinin tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmelidir.

e) Başvuru işleminin süresi içinde hatasız, eksiksiz ve bu ilanda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından, istenilen belgelerin başvuru aşamasında sisteme yüklenmesinden, başvuruda bulunan adaylar sorumludur. Bu hususlara riayet etmeyen adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.

f) Yüklenen belgelerdeki yanlışlıklar ile eksik belgelerden adaylar sorumludur.

g) Ünvan bazlı istenilen diğer belgeler (pdf veya jpeg) formatında Kariyer Kapısı başvuru ekranında “Diğer Belgeleriniz” bölümüne yüklenecektir.

Kariyer Kapısı başvuru ekranında “Diğer Belgeleriniz” bölümüne yüklenen belgelerin asıllarını adaylar, atanmaya hak kazanılması durumunda ibraz etmeleri gerekmektedir. Karekodlu belge yükleyen adaylar, doğrulama kodu ve karekodunun okunaklı olmasına dikkat etmeleri gerekir. Doğrulama kodu okunmayan ya da sistemden doğrulanmayan belgeler geçersiz sayılacaktır.

İsmail Reşitoğlu İşvarBurada Haber Müdürü / Yazar İşvarBurada özellikle; - Kayseri iş ilanları, - İŞKUR duyuruları, - Kamu personel alımları, - Belediye ve üniversite personel alımları, - Sosyal destekler, - Ekonomi, - Güncel vatandaşlık haberleri yer almaktadır. Hazırlanan haberlerde resmi kurumların açıklamaları ve doğrulanabilir kaynaklar öncelikli olarak takip edilir. Başvuru tarihi, kontenjan, şartlar ve resmi başvuru kanalları gibi bilgilerin okuyucuya açık ve anlaşılır şekilde aktarılmasına önem verilir. İşvarBurada'da yayımlanan içeriklerde güncellik ve kaynak doğrulamasına önem verilir. Yeni resmi bilgiler ortaya çıktığında ilgili haberler güncellenebilir. Yazarın Haberleri Bu bölümde yazar tarafından hazırlanan tüm İşvarBurada haberleri listelenir. İsvarBurada
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

İş İlanları, Kamu Personel Alımı ve Güncel Haberler | İş Var Burada
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.