Dolar 46,8456
Euro 53,5783
Altın 6.149,38
BİST 14.189,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri 27°C
Parçalı Bulutlu
Kayseri
27°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

Yarın Hasta Olmayın 8 Ocak 2025’de Doktor Hemşire Yok

Yarın Hasta Olmayın 8 Ocak 2025’de Doktor Hemşire Yok
07/01/2025 21:55
635

Yeni yönetmeliği tepki olarak sağlık ocaklarında aile hekimleri greve başvurmuştu. Kasım ve aralık ayında da belirli günlerde iş bırakma eylemi yapılırken yarın 8 Ocak sağlık ocaklarının açık olup olmadığı da merak edildi.

Türk Tabipler Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre sağlık ocaklarında grev kararı alındı. Aile hekimleri belirli sürelerde iş bırakırken sağlık ocaklarında grevin ne zaman biteceği de gündeme taşındı.

SAĞLIK OCAKLARI 8 OCAK AÇIK OLACAK MI

Aile hekimler 6-10 Ocak aralığında iş bırakma eylemi yaparken ikinci ve üçüncü basamakta olan üyeler 8 Ocak günü iş bırakacak. Belirlenen tarihlerde iş bırakma eylemi gerçekleştiğinden dolayı aile hekimlerinin hizmet vermemesi gerekiyor. Grev bazı sağlık ocaklarında geçerli olmayabilir bu nedenle ilçenizde bulunan sağlık merkezlerini arayarak teyit etmeniz gerekebilir.

Türk Tabipler Birliği’nin yaptığı duyuruda yer alan ifadeler şöyle oldu…

“Bu kapsamda 10 Aralık akşamı bir araya gelen ve aşağıda imzası bulunan örgütler olarak 6-10 Ocak tarihlerinde beş gün süreyle birinci basamakta iş bırakma eylemi yapacağımızı, ikinci ve üçüncü basamakta çalışan üyelerimizi de meslek onurumuz ve halkın sağlığı için aynı hafta içinde 8 Ocak Çarşamba günü bir gün süreli iş bırakma eylemi yapmaya çağırdığımızı ilan ediyoruz.”

SAĞLIK OCAKLARI EYLEMDE OLACAK MI

Aile Hekimleri Yönetmeliği’ndeki değişikliklere tepki olarak aile hekimleri iş bırakma eylemi gerçekleştiriyor. Türk Tabipler Birliği’nin açıklamasına göre 6 ile 10 Ocak aralığında ile hekimleri grev yapacak. İkinci ve üçüncü basamakta çalışan üyeler 8 Ocak tarihinde 1 gün grev yapacak.

AİLE HEKİMLERİ GREV NE ZAMAN BİTECEK

Türk Tabipler Birliği internet sitesi ve sosyal medya hesabından “Aile hekimliği çalışanları olarak 6-10 Ocak tarihlerinde iş bırakıyoruz.” açıklaması ile grevin tarihlerini duyurdu.

Buna göre 6 Ocak ile 10 Ocak aralığında sağlık ocaklarında iş bırakma eylemi uygulanacak.

“Türk Tabipleri Birliği tarafından; aile hekimlerinin yaşadıkları sorunları, taleplerini ve toplumun nitelikli sağlık hizmetine erişimin önündeki engelleri toplumla paylaşabilmek için, 6-10 Ocak 2025 tarihlerinde sağlık hizmetleri resmi tatillerdeki gibi sunulacaktır.”

İsmail Reşitoğlu Yayın Yönetmeni – Biyografi İsmail Reşitoğlu, Türkiye’de dijital yayıncılık, haber içerik üretimi ve iş ilanları odaklı platformlar alanında faaliyet gösteren girişimcilerden biri olarak öne çıkmaktadır. Özellikle kurucusu veya yöneticisi olduğu İsvarburada.com ile tanınmaktadır. Eğitim ve Kariyer Başlangıcı İsmail Reşitoğlu’nun eğitim hayatına dair kamuya açık net bilgiler bulunmamakla birlikte, dijital medya ve internet girişimciliği alanında faaliyet göstermesi; teknoloji, içerik üretimi ve SEO (arama motoru optimizasyonu) konularında deneyim sahibidir. Girişimcilik ve Faaliyet Alanları Reşitoğlu’nun ismi özellikle şu alanlarla anılmaktadır: Dijital haber siteleri yönetimi İş ilanı ve kariyer platformları SEO odaklı içerik üretimi Google News & Discover uyumlu yayıncılık Bu kapsamda faaliyet gösteren İsvarburada.com, güncel iş ilanları, kamu personel alımları ve ekonomik gelişmeler gibi konulara odaklanan bir içerik platformudur. İsvarburada.com Projesi İsvarburada.com, Türkiye’de iş arayanlar ile işverenler arasında köprü kurmayı amaçlayan dijital bir platform olarak konumlandırılmaktadır. Sitede yer alan içerikler genel olarak şu başlıklarda toplanır: Kamu ve özel sektör iş ilanları Güncel ekonomik gelişmeler Sosyal destek programları Yerel ve ulusal haber içerikleri Platform, özellikle SEO uyumlu içerik stratejisi ile Google News ve Discover gibi alanlarda görünürlük hedefleyen bir yayın politikası izlemektedir. Dijital Yayıncılık Yaklaşımı İsmail Reşitoğlu’nun projelerinde öne çıkan temel stratejiler: SEO odaklı başlık ve içerik üretimi Trend ve gündem takibi Kullanıcı odaklı hızlı içerik yayını Google algoritmalarına uygun içerik mimarisi Bu yaklaşım, özellikle haber ve iş ilanı sitelerinin kısa sürede geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan temel faktörlerden biridir. Genel Değerlendirme İsmail Reşitoğlu, Türkiye’de dijital içerik üretimi ve iş ilanı platformları alanında faaliyet gösteren yeni nesil internet girişimcileri arasında yer akmaktadır. Özellikle iş ilanı güncel haber ve bilgi paylaşamı odaklı içerik üretimi ve arama motoru optimizasyonu temelli büyüme stratejileri ile dikkat çekmektedir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

İsvarburada.com
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.