Dolar 48,0206
Euro 56,1267
Altın 7.107,39
BİST 14.514,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri 29°C
Parçalı Bulutlu
Kayseri
29°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 32°C
Cts 34°C
Paz 35°C

Yelkenliler Haliç’te suya iniyor

İBB’nin İstanbul’a kazandırdığı ilk uluslararası su sporları tesisi Haliç Su Sporları Merkezi, bu hafta sonu yelken yarışlarına ev sahipliği yapacak.

Yelkenliler Haliç’te suya iniyor
19/09/2024 12:40
52

İBB’nin İstanbul’a kazandırdığı ilk uluslararası su sporları tesisi Haliç Su Sporları Merkezi, bu hafta sonu yelken yarışlarına ev sahipliği yapacak. İBB ve Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğinde Bosphorus Cup kapsamında ikinci kez gerçekleştirilecek etkinlikte 10 kulübün 100 sporcusu yarışacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) İstanbul’a kazandırdığı Haliç Su Sporları Merkezi’nde 21 – 22 Eylül’de Haliç Yelken Yarışları düzenlenecek. İBB ve Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğinde Bosphorus Cup kapsamında ikinci kez gerçekleştirilecek etkinlikte 10 kulübün 100 sporcusu yarışacak. Sporcular denizde şampiyonluk mücadelesi verirken aileleri de tribünlerden heyecanlarına ortak olacak. 

6 – 17 yaş aralığındaki sporcuların yelken açacağı organizasyonda Optimist ve Ilca 4 sınıflarında genel ve junior genel kategorilerde yarışlar yapılacak.  İlk kez gerçekleştirilecek olan ve 13 – 17 yaş arası sporcuların katılabileceği RS Quest sınıfı yarışları için 19 – 20 Eylül tarihlerinde parkur antrenmanı yapılacak. 

Yarışların sonunda kulüplere ve sporculara kupa ve çeşitli hediyeler verilecek.

SU SPORLARININ MERKEZİ

Yapımı tamamlandıktan sonra geçtiğimiz yıl açılan Haliç Su Sporları Merkezi’nde Beyoğlu, Eyüp ve Fatih bölgelerindeki çocuk ve gençlere kürek, kano ve yelken branşlarında eğitimler veriliyor. Su sporlarında birçok kulübe ev sahipliği yapan tesis uluslararası su sporları festivalinin yanı sıra çeşitli dönemlerde ulusal ve yerel yarışlara da ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İsmail Reşitoğlu Yayın Yönetmeni – Biyografi İsmail Reşitoğlu, Türkiye’de dijital yayıncılık, haber içerik üretimi ve iş ilanları odaklı platformlar alanında faaliyet gösteren girişimcilerden biri olarak öne çıkmaktadır. Özellikle kurucusu veya yöneticisi olduğu İsvarburada.com ile tanınmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

İsvarburada.com
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.